Oslávte Deň matiek – Naše tipy na originálne darčeky

10. máj Oslávte Deň matiek – Naše tipy na originálne darčeky

Žiadna osoba nie je ako Mama. Vždy sa na ňu môže jej dieťa spoľahnúť, že urobí najlepšiu slepačiu polievku, keď sa necíti dobre, a že bude pri ňom verne stáť  a milovať ho nekonečnou láskou.

Nech je mama super v čomkoľvek, je jasné, že je jedinečná. Na Deň Matiek dajte tej „svojej“ mamine darček, ktorý bude jedinečný ako ona sama. 

 

Prejavte záujem

 

Jeden z najjednoduchších spôsobov, ako môžeme ukázať lásku k našim mamám, je prejaviť záujem. Ukážte vašej mame, že ste empatické dieťa a máte vôľu urobiť aj niečo naviac, aby ste jej urobili radosť.

Možno neuveríte, ale potešiť ju môžete celkom obyčajnými vecami. Umytie okien, príprava chutnej večere či pozvanie na jej obľúbeného herca do divadla či kina.

Pamätáte, keď ste boli malé dieťa, že vašej mame vyčaril úsmev na tvári aj obrázok namaľovaný v družine? Verte, odkedy ste vyrástli v „dospeláka“, veľa sa u mám nezmenilo. Niečo vyrobené len pre ne, im určite privodí úsmev na tvári aj v srdiečku.

 

Oslávte deň matiek

Zdroj: www.pexels.com

 

Prejavte lásku

 

Pošlite jej sms správu, že ju ľúbite! Je to určite tá najjednoduchšia, najrýchlejšia a najdôležitejšia vec, ktorú v Deň matiek môžete urobiť! Matky a dcéry si často nehovoria aké city voči sebe cítia.

Skrátka, ak chcete svoju mamu v tento deň potešiť nielen darčekom, ale aj slovným prejavom lásky, chyťte telefón do ruky. Tieto dve špeciálne slová sú jedným z najúčinnejších spôsobov, ako jej ukázať vašu lásku – a trvá to len pár sekúnd.

 

Oslávte deň matiek

Zdroj: www.pexels.com

 

Pošlite jej kyticu

 

Kvety vždy zlepšia náladu a potešia. A aj keď je to stará známa pravda, ako často ich našich mamám kupujeme?

Kytica čerstvých kvetov bude určite dokonalým darčekom, ktorý vašu mamu v tento deň rozžiari.

 

10. máj Oslávte Deň matiek – Naše tipy na originálne darčeky

Zdroj: www.unsplash.com

 

Darujte mame voľný deň

 

Odhovorte ju v tento deň od všetkých domácich prác a povinností, ktoré denne musí zvládať. Žiadne varenie, upratovanie, nákupy. Prevezmite ich na seba a nasmerujte ju na oddychový deň plný relaxu, návštevy kaderníčky či maséra. A ešte lepšie ak si spolu spravíte babskú jazdu a užijete si krásny deň spolu.

Aj keď je to len jeden deň, verte, poteší. 😉

 

10. máj Oslávte Deň matiek – Naše tipy na originálne darčeky

Zdroj: www.pexels.com

 

Darček ušitý na mieru

 

Ak sa mama pri všetkých povinnostiach, ktoré denne robí, zabúda postarať aj o seba, darujte jej voucher na make up tutoriál alebo iný typ beauty poradenstva.

Každá žena sa chce páčiť. A aj keď ako maminy my ženy občas zabúdame na seba a do popredia dávame potreby rodiny, je dobré, keď nás niekto prekvapí práve takýmto darčekom. 🙂

Ako povedala Coco Chanel – „Krása ženy začína v momente, keď sa rozhodne byť sama sebou.“

 

10. máj Oslávte Deň matiek – Naše tipy na originálne darčeky

Zdroj: www.unsplash.com

 

Originálny darček pre mladú mamičku

 

Ak premýšľate nad vhodným darčekom pre vašu partnerku, dcérku či kamarátku, ktorá sa nedávno stala mamou, máme pre vás skvelý a tiež jedinečný tip – Slovak baby box. Môžete si ho vyskladať podľa vašich preferencií a veku dieťaťa. Darčeková poukážka je tiež skvelým riešením, pokiaľ si nieste istí, čo presne by sa mladej mamičke hodilo.

 

Neváhajte a myslite na Deň matiek včas! Ak hľadáte originálny a zároveň veľmi užitočný darček, Slovak Baby box vás určite nesklame.

POZOR! Kúpte Slovak Baby Box verziu Klasik na Deň matiek, v dňoch 11.-12. mája , a ako darček pribalíme do prvých 2 objednávok nádhernú ručne štrikovanú deku v hodnote 50€. K ďalším objednávkam dostanete ako darček bodyčko s autorským dizajnom Slovak Baby Box.

Ak sa chcete o našej ponuke poradiť, nájdete nás TU.

 

Prihláste sa do Newslettra, aby ste podobné akcie nepremeškali 🙂

rucne strikovana deka

 

 

 

Zdieľať článok

Newsletter